Al Hamra Golf – en oas för golfentusiaster i Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah är en av de sju emiraten i Förenade Arabemiraten och här finns en unik kombination av spektakulära berg, gyllene stränder och kristallklart vatten. Men Ras Al Khaimah har också blivit ett populärt resmål för golfare, och här finns flera vackra golfbanor att spela på. En av dem är Al Hamra Golf, som ligger vackert belägen vid kusten.

Al Hamra Golf är en 18-håls golfbana som har skapats av den legendariske designern Peter Harradine. Banan är känd för sin utmanande design och fantastiska utsikt över Persiska viken och Hajarbergen. Banan har också blivit utsedd till en av de bästa golfbanorna i Mellanöstern av World Golf Awards.

Banan är en kombination av park- och linksbana med en spännande variation av hål. Här finns utmanande bunkrar, vattenhinder och strategiska fairways som kräver precision och kreativitet från spelaren. Banan är också känd för sin vackra design, med frodiga omgivningar och blomstrande träd som ger en fridfull och avkopplande miljö att spela golf i.

Al Hamra Golf har också en mängd bekvämligheter för besökare, inklusive en pro-shop där du kan köpa utrustning och kläder, en träningsanläggning med privata träningslektioner och en putting green där du kan förbättra ditt spel. Det finns också en restaurang som serverar läckra rätter och förfriskningar som kan njutas av efter rundan.

För de som vill koppla av efter en dag på golfbanan finns det flera hotell i närheten som erbjuder lyxiga spa-behandlingar och avkopplande faciliteter.

Al Hamra Golf är en golfbana som verkligen måste upplevas för att uppskattas. Här kan du spela golf i en fantastisk miljö och utmana dig själv på en utmanande bana. Detta är en golfupplevelse som du inte vill missa under din resa till Ras Al Khaimah.

KOntakta oss för pris på resan