Bo på Radisson Damac Hills och upplev 4 enastående golfbanor i Dubai

En golfresa till Dubai är oförglömlig och spännande, och med en vistelse på Radisson Damac Hills får du chansen att uppleva fyra av Dubais mest imponerande golfbanor. Detta eleganta hotell är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka några av regionens bästa banor, och erbjuder förstklassiga bekvämligheter för en oförglömlig semester. Låt oss ta dig igenom denna spännande resa med fyra rundor golf på dessa fantastiska banor.

Resebeskrivning:

Boende:

Radisson Damac Hills Radisson Damac Hills är ett lyxigt hotell beläget i hjärtat av DAMAC Hills, omgivet av grönska och med utsikt över Trump International Golf Club. Hotellet erbjuder moderna och rymliga rum, en rad restauranger och barer, en avkopplande spa-anläggning och ett fitnesscenter. Här kan du njuta av komfort och bekvämlighet efter en lång dag på golfbanan.

Runda 1: Dubai Hills Golf Club Den första rundan golf kommer att vara på den magnifika Dubai Hills Golf Club, en 18-håls golfbana designad av Gary Johnston och European Golf Design. Banan erbjuder en utmanande och varierad layout, med breda fairways och stora, snabba greener. Golfbilar ingår i paketet, vilket gör det enkelt att ta sig runt denna vackra bana.

Runda 2: The Els Club Din andra runda kommer att vara på The Els Club, en mästerlig 18-håls golfbana designad av den sydafrikanska golflegenden Ernie Els. Banan är känd för sin kombination av öken- och parklandskaraktär, med breda fairways och utmanande bunkrar. Golfbilar ingår även här, så du kan njuta av en bekväm och smidig spelupplevelse.

Runda 3: The Montgomerie Golf Club Den tredje rundan tar dig till The Montgomerie Golf Club, en 18-håls golfbana designad av Colin Montgomerie och Desmond Muirhead. Banan är känd för sina stora greener och strategiska bunkrar, och erbjuder en spännande och minnesvärd golfupplevelse. Återigen ingår golfbilar, så du kan fokusera på att spela ditt bästa spel.

Runda 4: Trump International Golf Club Den fjärde och sista rundan golf kommer att vara på Trump International Golf Club, en spektakulär 18-håls bana designad av Gil Hanse. Banan är belägen inom gångavstånd från Radisson Damac Hills och erbjuder en kombination av öken- och parklandskaraktär, samt utmanande strategiska hinder. Golfbilar ingår även här, vilket ger dig en bekväm avslutning på ditt golfäventyr.

Paket

Direktflyg Arlanda / Köpenhamn – Dubai

30 Kg bagage

Golf

1 x 18 Hål Dubai Hills inklusive golfbil

1 x 18 Hål The Els Club inklusive golfbil

1 x 18 Hål The Montgomerie inklusive golfbil

1 x 18 Hål Trump International inklusive golfbil

Pris Från 21 995: –

KOntakta oss för pris på resan