Dubai Creek Golf

Dubai Creek Golf & Yacht Club är en av Dubais mest populära golfbanor och en av de äldsta i regionen. Beläget längs Dubai Creek, en av stadens mest ikoniska vattenvägar, ger denna golfbana en spektakulär utsikt över Dubais skyline.

Denna 18-hålsbana är designad av den legendariska golfbanearkitekten Karl Litten och har varit värd för flera internationella turneringar, inklusive Dubai Desert Classic. Banan är en utmaning för golfare i alla färdighetsnivåer, med smala fairways och utmanande vattenhinder.

Banan har nyligen genomgått en omfattande renovering för att förbättra spelet och golfupplevelsen för besökare. Nya grästees, bunkrar och greenområden har installerats, och banan har fått en helt ny layout som utmanar golfare på nya sätt.

Förutom golfen finns här också en modern klubbhusanläggning med restauranger, barer och lounges, där golfare kan koppla av och njuta av utsikten över Dubai Creek. Yacht Club på plats erbjuder också båtturer på vattnet.

Med sin centrala placering i Dubai och spektakulära utsikt över staden är Dubai Creek Golf & Yacht Club ett måste-besök för alla golfälskare som besöker staden.

KOntakta oss för pris på resan