Dubai Hills – En unik golfupplevelse i Dubai

Dubai är känt för sina imponerande byggnader, exklusiva shoppingcenter och lyxhotell. Men det är också en destination för golfentusiaster. En av de mest spektakulära golfbanorna i Dubai är Dubai Hills Golf Course.

Dubai Hills Golf Course är designad av den legendariska golfspelaren Gary Player. Banan är belägen i hjärtat av Dubai Hills Estate, en av Dubais mest eftertraktade områden. Den 18-hålsbanan sträcker sig över 60 hektar och erbjuder en imponerande utsikt över Dubais skyline.

Golfbanan är känd för sina naturliga landskap och de utmanande hålen. Banan är indelad i två nivåer, med höjdskillnader på upp till 20 meter. Spelare kan förvänta sig att möta på en mängd olika utmaningar under spelet, som bunkrar, sjöar och en lång Par 5-hål som sträcker sig över 500 meter.

Banan är också välkänd för sin fantastiska service. Spelare kan förvänta sig att bli bortskämda med premiumfaciliteter, inklusive en pro shop, omklädningsrum, driving range och träningsområden. Det finns också ett utmärkt utbud av mat och dryck på banan, inklusive en restaurang med en stor terrass som erbjuder fantastisk utsikt över banan.

För de som vill förbättra sin golfspel, erbjuder Dubai Hills Golf Course professionell träning med PGA-instruktörer. Spelare kan också hyra klubbor och utrustning på plats.

Dubai Hills Golf Course är mer än bara en golfbana, det är en upplevelse. Det är en perfekt plats för både erfarna och oerfarna spelare att njuta av golf på en av de mest unika platserna i Dubai. Så om du planerar en golfresa till Dubai, missa inte chansen att spela på Dubai Hills Golf Course.

KOntakta oss för pris på resan