Els Club – Dubai

Els Club Dubai är en golfanläggning som är uppkallad efter den berömda sydafrikanske golfaren Ernie Els. Belägen i Dubais sport- och fritidsområde Dubai Sports City, är anläggningen känd för sin utmanande golfbana och imponerande faciliteter.

Golfbanan är en 18-håls parkbana som sträcker sig över 7 538 yard. Designad av Ernie Els själv, banan har vackra vyer över Dubais skyline och är omgiven av ökenlandskap. Banan anses vara ganska utmanande med smala fairways och välplacerade bunkrar, vilket gör att golfspelare måste vara skickliga och taktiska för att klara sig igenom banan.

Els Club Dubai erbjuder också en rad imponerande faciliteter för både golfare och icke-golfare. Klubbhuset är en modern byggnad med en elegant inredning och fantastisk utsikt över banan. Här finns restauranger som serverar lokala och internationella rätter, en bar, ett spa och en pro shop med allt du kan behöva för en dag på golfbanan.

För dem som vill förbättra sitt spel, erbjuder Els Club Dubai också en träningsanläggning med professionella tränare. Golfspelare kan välja mellan privata lektioner eller grupplektioner, och träningen täcker allt från golfteknik till mentala strategier.

Els Club Dubai är en idealisk plats för golfälskare som söker en utmaning och en högkvalitativ golfupplevelse i Dubai. Med sin vackra design, utmanande bana och imponerande faciliteter är det en destination som verkligen står ut från mängden.

KOntakta oss för pris på resan