JUMEIRAH EARTH & FIRE – DUBAI: En unik golfupplevelse i hjärtat av Dubai

Om du är på jakt efter en unik golfupplevelse i hjärtat av Dubai, leta inte längre än Jumeirah Earth & Fire. Beläget i Jumeirah Golf Estates, är denna anläggning designad av Greg Norman och består av två mästerskapsbanor – Earth Course och Fire Course.

Earth Course är särskilt imponerande med dess gröna fairways och vackra vattenhinder. Banan har också en dramatisk klubbhusdesign, med utsikt över en stor sjö som reflekterar den majestätiska skyline av Dubai.

Fire Course, å andra sidan, är mer tekniskt krävande med sina snäva fairways och tuffa bunkrar. Den här banan utmanar även den mest erfarna golfspelaren med sina långa hål och strategiskt placerade hinder.

Jumeirah Golf Estates är också hem för DP World Tour Championship, som är en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen. Banan har varit värd för detta evenemang sedan 2009 och har lockat några av världens mest framgångsrika golfspelare.

Men golfbanorna är inte bara för proffsen – även nybörjare kan njuta av golf här. Anläggningen har en driving range, en putting green och en chipping green, samt en professionell tränare som är tillgänglig för lektioner.

Jumeirah Earth & Fire är också en del av en större fritidsanläggning som inkluderar ett lyxigt hotell, spa, restauranger och en mängd andra fritidsaktiviteter. Efter en dag på golfbanan kan du koppla av på hotellets spa eller äta en gourmetmåltid på någon av restaurangerna.

Sammanfattningsvis är Jumeirah Earth & Fire en fantastisk golfanläggning i hjärtat av Dubai. Oavsett om du är en erfaren golfspelare eller en nybörjare, är det här en plats som du inte vill missa när du besöker Dubai.

KOntakta oss för pris på resan