Montgomery Golf Course i Dubai

Dubai är känd för sin imponerande skyline och lyxiga hotell. Men vad många inte vet är att staden även har ett antal fantastiska golfbanor. En av dem är Montgomery Golf Course, en av de mest populära i området.

Designad av golflegenden Colin Montgomerie, är denna 18-hålsbana en utmaning för golfare på alla nivåer. Med en total längd på 7 396 meter, är Montgomery en av de längsta banorna i Mellanöstern. Men den stora längden är inte det enda som gör banan till en utmaning. Det finns också ett antal vattenhinder och bunkrar som är strategiskt placerade längs banan för att testa dina färdigheter.

Men även om banan är en utmaning är den också mycket vacker, med en fantastisk utsikt över Dubais skyline och ett antal natursköna områden längs banan. Den stora mängden av palmer och träd ger en känsla av lugn mitt i stadens liv och rörelse.

På Montgomery finns också en professionell träningsanläggning som är utrustad med de senaste teknologierna, inklusive TrackMan-systemet, som hjälper spelare att förbättra sin teknik och träna mer effektivt.

Efter en runda på Montgomery, kan du koppla av och njuta av en välbehövlig paus på klubbhuset som har allt du behöver för en bekväm vistelse. Här finns en restaurang som serverar både lokala och internationella rätter, en bar där du kan ta en drink och en pro shop där du kan köpa utrustning och kläder.

Montgomery Golf Course är definitivt en av de bästa golfupplevelserna i Dubai. Så om du är en passionerad golfare eller bara vill prova på en av de mest prestigefyllda banorna i Mellanöstern, så är Montgomery ett måste-besök på din nästa resa till Dubai.

KOntakta oss för pris på resan