Välkommen till Arabian Ranches – en unik golfupplevelse i hjärtat av Dubai. Med sina vackra landskap och enastående faciliteter har denna golfbana blivit en favorit bland golfentusiaster från hela världen.

Designad av Ian Baker-Finch och Nicklaus Design, sträcker sig Arabian Ranches över 6 534 meter med 18 hål och par 72. Banan är inspirerad av det naturliga landskapet i Dubai, med stora sanddyner, skuggiga palmer och ett unikt utseende som skiljer sig från andra golfbanor i området.

Arabian Ranches är en utmanande bana som kräver både precision och styrka från golfspelaren. Banan har flera vattenhinder, bunkerområden och out-of-bounds-områden som gör spelet mer utmanande. Men med ett antal tee-alternativ passar Arabian Ranches för alla nivåer av golfspelare, från nybörjare till erfarna spelare.

En av de mest minnesvärda hålen på banan är det femte hålet, en kort par 4 med en spektakulär utsikt över downtown Dubai skyline. Detta hål har en tight fairway som leder till en grön omgiven av bunkrar, vilket gör det till en av de mest utmanande hålen på banan.

Men golf är inte den enda anledningen att besöka Arabian Ranches. Banan ligger också i en av de mest eftertraktade bostadsområdena i Dubai, med vackra villor och lägenheter som omger golfbanan. Här finns också en rad olika restauranger, kaféer och butiker som gör det till en idealisk plats för en dagstur eller en längre vistelse.

Så oavsett om du är en passionerad golfspelare eller bara letar efter en avkopplande dag i vacker miljö, så är Arabian Ranches en golfupplevelse som du inte vill missa när du besöker Dubai.

KOntakta oss för pris på resan