Dröm golf på Cypern

Aphrodite Hills Golf Resort ligger på den södra kusten av Cypern och är en av de mest kända och populära golfresorterna i Europa. Det är en exklusiv anläggning som erbjuder enastående golfupplevelser, fantastisk natur och förstklassig service.

Resorten är uppkallad efter den mytologiska gudinnan Aphrodite, som sägs ha fötts på ön. Det är inte bara golf som lockar besökare hit, utan också den spektakulära utsikten över Medelhavet och den närliggande bergskedjan Troodos. Det är en perfekt plats för golfare som vill kombinera en utmanande bana med en avkopplande semester.

Aphrodite Hills Golf Resort har en 18-hålsbana designad av den berömda golfbanedesignern Cabell Robinson. Banan har fått många utmärkelser och rankas ofta som en av de bästa i Europa. Den är utmanande men samtidigt rättvis, med vackra och varierande hål som passar alla nivåer av golfspelare.

Banans signaturhål är det tolfte hålet, som är en par 3 med en dramatisk klippa som ramar in greenen. Det är en av de mest fotograferade hålen i Europa och en verkligt minnesvärd upplevelse för alla golfspelare.

Hål 12

Utöver banan erbjuder Aphrodite Hills Golf Resort också en mängd andra faciliteter för golfare, inklusive en driving range, putting green, chipping green och bunkerområde. Det finns också en professionell golfshop där du kan köpa allt du behöver för din runda på banan.

Men det är inte bara golf som lockar besökare hit. Resorten har också en rad andra faciliteter som en lyxig spa- och wellnessavdelning, flera restauranger och barer, ett fitnesscenter och tennisbanor. Det finns också en privat strandklubb med tillgång till en av öns vackraste stränder.

Aphrodite Hills Golf Resort är också en idealisk utgångspunkt för att utforska öns kultur och historia. Det finns många sevärdheter och platser att besöka i närheten, inklusive den antika staden Kourion och de imponerande Kykkos- och Stavros-tavernorna.

Sammanfattningsvis är Aphrodite Hills Golf Resort en fantastisk destination för golfare som söker en enastående golfupplevelse i kombination med förstklassig service och avkoppling. Det är en plats som verkligen har något för alla, oavsett om du är en erfaren golfspelare eller en nybörjare.

Andra golfguider