GOLF OITAVOS – LISSABON

Portugal har länge varit en populär destination för golfare från hela världen, och Lissabonområdet har på senare tid blivit allt mer känt som ett golfparadis. Ett av de mest populära golfbanorna i området är Oitavos Dunes, beläget i den vackra kuststaden Cascais.

Oitavos Dunes öppnades 2001 och har sedan dess blivit en av de mest hyllade golfbanorna i Europa, med utmärkelser som ”Bästa golfbanan i Portugal” och ”Bästa nya banan i Europa”. Banan designades av den legendariska golfbanearkitekten Arthur Hills, som skapade en bana som smälter in i den naturliga omgivningen med sanddyner, hav och tallskogar.

Oitavos Dunes är en utmanande bana med varierande hål, där varje hål har sin egen karaktär och utmaning. Banan har också en fantastisk utsikt över havet och bergen i bakgrunden, vilket gör spelet ännu mer spektakulärt.

Utöver den imponerande golfbanan har Oitavos Dunes också en lyxig klubbhus med en restaurang som serverar gourmetmat och en lounge där man kan koppla av efter spelet. Dessutom finns det en professionell golfshop med allt från kläder till klubbor och utrustning.

Oitavos Dunes är en av de mest eftertraktade golfbanorna i Lissabonområdet och lockar till sig golfare från hela världen. Så om du är en golfentusiast som planerar en resa till Lissabon, är Oitavos Dunes en golfbana du inte vill missa!

KOntakta oss för pris på resan