Golf Quinta – En idyllisk golfdestination i Lissabon

Golf Quinta, beläget i utkanten av Lissabon, är en idyllisk golfdestination som lockar golfentusiaster från hela världen. Med sin spektakulära utsikt över Atlanten, sin natursköna omgivning och sina utmanande banor är Golf Quinta ett måste för alla som vill uppleva golf på högsta nivå.

Golf Quinta erbjuder två fantastiska 18-hålsbanor: North Course och South Course. Båda banorna är utformade av den välkända arkitekten Rocky Roquemore och bjuder på en utmanande golfupplevelse för spelare på alla nivåer. North Course, med sin kuperade terräng och sin storslagna utsikt över havet, är en av de mest imponerande banorna i regionen. South Course å andra sidan, med sin mer tekniska och strategiska layout, kräver noggrannhet och skicklighet från spelarna.

Utöver de fantastiska banorna erbjuder Golf Quinta också en mängd olika faciliteter för att göra din golfresa till en oförglömlig upplevelse. Med en klubbhus som har fantastisk utsikt över banorna, en restaurang som serverar utsökt mat och en proshop som erbjuder allt du behöver för att förbättra ditt spel, finns det något för alla här.

Golf Quinta är också en utmärkt utgångspunkt för att utforska Lissabons rika kultur och historia. Med sitt milda klimat året runt, sin fantastiska mat och sitt pulserande nattliv är Lissabon en av Europas mest spännande destinationer.

Så om du vill uppleva en av de bästa golfdestinationerna i världen samtidigt som du njuter av allt som Lissabon har att erbjuda, är Golf Quinta definitivt värt ett besök. Oavsett om du är en erfaren golfare eller bara vill koppla av och njuta av den vackra naturen, kommer Golf Quinta att ge dig en minnesvärd upplevelse.

KOntakta oss för pris på resan