Millennium Golf i Algarve – Portugal

En av de mest populära golfbanorna i området och en favorit bland golfare från hela världen. Här finner du en 18-håls bana med utmanande layout, strategiskt placerade bunkrar och snabba greener som garanterar en spännande golfrunda.

Millennium Golf är designad av den berömda golfarkitekten Martin Hawtree och öppnade för spel 2000. Banan har sedan dess varit värd för flera stora golfturneringar, inklusive European Seniors Tour och European Ladies Tour.

Banan är belägen i en vacker naturmiljö, omgiven av träd och sjöar som skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Millennium Golf erbjuder också en av de längsta golfhålen i Europa, det 17:e hålet som sträcker sig över 610 meter.

En av de mest populära funktionerna på banan är det 9:e hålet, som är ett par 3-hål med en ö-grön. Detta hål kräver precision och koncentration för att nå framgång, och erbjuder en spännande utmaning för golfare på alla nivåer.

Millennium Golf har också en omfattande träningsanläggning, inklusive en driving range, putting green och chipping green, där golfare kan finslipa sina färdigheter innan de ger sig ut på banan.

Efter rundan kan golfarna njuta av en måltid eller en drink i klubbhuset, som har en härlig utsikt över banan och det omgivande landskapet. Klubbhuset har också en pro shop där golfare kan köpa allt de behöver för sin runda, inklusive klubbor, bollar, kläder och annan utrustning.

Millennium Golf är en fantastisk golfupplevelse som alla golfare bör prova på under sin vistelse i Algarve. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare, kommer Millennium Golf att ge dig en minnesvärd golfrunda som du kommer att prata om länge efter att du har lämnat banan.

KOntakta oss för pris på resan