Montado Golf – En naturskön golfupplevelse i Lissabon

Montado Golf Resort, beläget en kort bilresa söder om Lissabon, är en fantastisk golfanläggning för alla nivåer av golfare. Med sin natursköna omgivning och högklassiga faciliteter är Montado Golf ett måste för golfälskare som planerar en resa till Lissabon.

Golfbanan, designad av Jorge Santana da Silva, sträcker sig över 18 hål och erbjuder en utmanande och varierad runda för spelare på alla nivåer. Banan är känd för sina breda fairways, stora greener och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Dessutom är Montado Golf hem för den första och enda David Leadbetter Golf Academy i Portugal, vilket gör det till en idealisk plats för golfare som vill förbättra sin teknik och ta sin golf till nästa nivå.

Efter en dag på golfbanan kan golfare koppla av och återhämta sig på Montado Hotel & Golf Resort, som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter. Hotellet har en spa- och hälsoklubb där man kan unna sig en avkopplande massage eller andra behandlingar, samt ett gym och en uppvärmd inomhuspool.

För matälskare finns det flera alternativ att välja mellan på Montado Golf Resort. Restaurangen All in One erbjuder en varierad meny av lokala rätter och internationella klassiker, medan baren O Convivio är den perfekta platsen att koppla av med en drink efter en dag på golfbanan.

Sammanfattningsvis är Montado Golf Resort ett måste för alla som planerar en golfresa till Lissabon. Golfbanan, kombinerat med högklassiga faciliteter på hotellet, garanterar en minnesvärd och avkopplande upplevelse för alla golfare.

KOntakta oss för pris på resan