Monte Rei Golf & Country Club – En Golfupplevelse Utöver Det Vanliga i Faro

För golfälskare som söker en utmanande och oförglömlig golfupplevelse, är Monte Rei Golf & Country Club i Faro, Portugal, en destination som inte bör missas. Med en spektakulär 18-håls golfbana designad av Jack Nicklaus, är Monte Rei känt för sin natursköna skönhet och höga kvalitet på golfupplevelsen.

Beläget i den lugna regionen Vila Nova de Cacela, erbjuder Monte Rei en spektakulär utsikt över landskapet med en omväxlande terräng och panoramautsikt över havet. Banan är utmanande med breda fairways, strategiskt placerade bunkrar, vattenhinder och snabba greener, som testar spelarnas skicklighet och strategiska tänkande.

Monte Rei Golf & Country Club är en exklusiv destination för golfare, med enbart en handfull medlemmar och gäster som tillåts spela på banan varje dag. Detta garanterar en avslappnad och lugn atmosfär, där golfare kan njuta av spelet utan stress och trängsel på banan.

I klubben finns också en modern klubbhus med en restaurang som serverar lokala och internationella rätter och en avslappnad bar med en omfattande dryckesmeny. Monte Rei erbjuder också boendealternativ, inklusive privata villor med spektakulär utsikt över banan och det omgivande landskapet.

Förutom golfbanan kan Monte Rei också erbjuda en rad andra aktiviteter och faciliteter för besökare, inklusive tennisbanor, poolområden och ett spa som erbjuder en rad avkopplande behandlingar.

Att besöka Monte Rei Golf & Country Club är en unik och minnesvärd upplevelse som inte bör missas för golfälskare som söker en högkvalitativ och exklusiv golfupplevelse i Portugal.

KOntakta oss för pris på resan