Old Course, en klassiker i Algarve för golfentusiaster

Om du är en passionerad golfspelare och planerar en resa till Algarve-regionen i Portugal, får du inte missa chansen att spela på Old Course i Vilamoura. Detta är en av de mest klassiska golfbanorna i regionen och har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1968.

Old Course har genomgått flera renoveringar och förbättringar under åren och är nu en 18-hålsbana som är känd för sin elegans och utmaning. Banan designades ursprungligen av Frank Pennink, en av de mest berömda golfbanearkitekterna i Europa, och har sedan dess uppdaterats av flera andra experter inom området.

Den stora utmaningen på Old Course ligger i dess smala fairways och skogsmiljöer, vilket gör det till en golfbana som kräver precision från spelarna. Det finns också många bunkrar och vattenhinder på banan, vilket gör det till en verklig test av golfspelares färdigheter och förmåga att ta beslut.

Trots utmaningarna på banan, kan Old Course spelas av golfare på alla nivåer. Både nybörjare och erfarna spelare kan njuta av spelet och uppleva den skönhet som Algarve har att erbjuda.

Efter en runda på banan kan spelarna koppla av och njuta av faciliteterna på platsen, inklusive en restaurang och bar, ett omklädningsrum och en pro shop. Det finns också en övningsbana där spelare kan förbättra sina färdigheter.

Old Course är inte bara en golfbana, utan också en del av Vilamoura Golf Resort, som är en destination i sig själv. Resorten erbjuder flera andra golfbanor i området, liksom hotell, spa, restauranger och andra aktiviteter för att göra din vistelse i Algarve till en oförglömlig upplevelse.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en klassisk golfupplevelse i Algarve, är Old Course ett måste. Med sin elegans, utmaningar och skönhet, kommer du inte bli besviken av denna fantastiska golfbana.

KOntakta oss för pris på resan