Alcaidesa Heathland Golf Course – Malaga

är en utmanande golfbana som lockar golfare från hela världen till Costa del Sol. Banan är designad av den välrenommerade golfbanearkitekten Dave Thomas och erbjuder en unik och utmanande upplevelse för golfare av alla nivåer.

Alcaidesa Heathland Golf Course är en 18-håls golfbana som ligger på en höjd med utsikt över Gibraltar sundet och Afrikas kust. Banan är känd för sina smala fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder, som kräver att spelarna har en god teknik och noggrannhet i sina slag.

Banan är omgiven av en naturskön miljö med utsikt över havet och bergen i bakgrunden, vilket gör spelet på Alcaidesa Heathland till en minnesvärd golfupplevelse. Det milda klimatet på Costa del Sol gör det också till ett perfekt resmål för golfare året runt.

Alcaidesa Heathland Golf Course erbjuder också en rad olika bekvämligheter för golfare. Det finns en driving range, en träningsbunker, puttinggreener och chippinggreener där spelare kan öva sina färdigheter och förbättra sin teknik. Det finns också en golfbutik som erbjuder allt från golfklubbor och bollar till kläder och tillbehör.

Förutom golfbanan erbjuder Alcaidesa Golf Resort också flera restauranger och barer där spelare och besökare kan njuta av utsökt mat och dryck efter en dag på golfbanan. Resorten har också ett antal lyxiga hotellrum och sviter som erbjuder fantastisk utsikt över banan och omgivningarna.

Sammanfattningsvis är Alcaidesa Heathland Golf Course i Malaga ett utmärkt resmål för golfare som söker en utmanande golfupplevelse tillsammans med en bekväm och avkopplande vistelse på en av Spaniens mest kända golfanläggningar.

KOntakta oss för pris på resan