ALICANTE GOLF – ALICANTE

Alicante är en av de mest populära destinationerna för golfare i Spanien, och det är inte svårt att förstå varför. Den här pittoreska kuststaden har några av de mest imponerande golfbanorna i regionen, och den milda medelhavsklimatet gör det till en idealisk plats att spela året runt. En av de mest populära golfbanorna i området är Alicante Golf, som har blivit en favorit bland både professionella och amatörgolfare.

Beläget precis utanför Alicante, erbjuder Alicante Golf en bansträckning på 18 hål som är utformad för att passa både erfarna och oerfarna golfspelare. Banan är designad av den berömda golfarkitekten Seve Ballesteros, vilket ger den en unik karaktär och stil. Det finns också en träningsanläggning med driving range, putting green och chipping area, där spelare kan förbättra sin teknik och uppnå sin fulla potential.

Men det är inte bara den höga standarden på banan som lockar golfare till Alicante Golf. Klubbens omgivningar är också en attraktion i sig. Banan ligger mitt i en naturskön dal, och spelare kan njuta av fantastiska vyer över Medelhavet och de omgivande bergen medan de spelar.

Alicante Golf är också känd för sin utmärkta service och gästfrihet. Klubbhuset är elegant inrett och erbjuder en mängd olika faciliteter, inklusive en restaurang och bar där golfare kan njuta av läcker mat och dryck efter en runda på banan.

För de som vill ha en mer omfattande golfupplevelse erbjuder Alicante Golf också en rad olika paket, inklusive logi på lokala hotell och tillgång till andra golfbanor i regionen. Dessa paket ger golfare möjlighet att upptäcka mer av det som Alicante och dess omgivningar har att erbjuda.

Så om du planerar en golfresa till Spanien, överväg att lägga Alicante Golf på din reseplan. Med sin vackra bansträckning, fantastiska omgivningar och förstklassiga faciliteter, är Alicante Golf en destination som verkligen kommer att imponera på golfare i alla nivåer.

KOntakta oss för pris på resan