Almenara Golf Resort – Malaga

beläget i San Roque, nära Sotogrande i Malaga, är en av de mest kända golfanläggningarna i södra Spanien. Banan är designad av den välrenommerade banarkitekten Dave Thomas och erbjuder en utmanande golfupplevelse för spelare av alla nivåer.

Almenara Golf Course består av 27 hål fördelade på tre niohålsbanor, vilket ger golfare möjlighet att spela olika kombinationer av hål för att variera sin spelupplevelse. Banan har också en mängd olika vattenhinder och strategiskt placerade bunkrar som gör att spelarna måste tänka noggrant på sina slag.

Banan är omgiven av en naturskön miljö med utsikt över Medelhavet, Sotogrande och de omgivande bergen. Det milda klimatet och den pittoreska omgivningen gör Almenara till ett populärt resmål för golfare från hela världen.

Almenara Golf Resort erbjuder också ett brett utbud av bekvämligheter för golfare. Anläggningen har en driving range, en träningsbunker, puttinggreener och en chippinggreen, där spelare kan öva sina färdigheter och förbättra sin teknik. Det finns också en golfbutik där spelare kan köpa kläder, utrustning och andra tillbehör.

Förutom golfbanan finns det på Almenara Golf Resort också flera restauranger, barer och spa-anläggningar, vilket gör att spelare och besökare kan koppla av och njuta av sin tid på resorten. Anläggningen har också ett antal lyxiga hotellrum och sviter som erbjuder fantastisk utsikt över banan och omgivningarna.

Sammanfattningsvis är Almenara Golf Resort i Malaga ett utmärkt resmål för golfare som söker en utmanande och naturskön golfupplevelse, tillsammans med en bekväm och lyxig vistelse på en av Spaniens mest kända golfanläggningar.

KOntakta oss för pris på resan