Atalaya Golf Old Course

är en av de äldsta och mest respekterade golfbanorna på Costa del Sol, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1968. Banan ligger i hjärtat av Marbella och har varit värd för många internationella tävlingar, vilket gör den till en populär destination för golfare från hela världen.

Designad av Bernhard von Limburger, har Atalaya Golf Old Course en klassisk parkbanelayout med breda fairways och välplacerade bunkrar. Banan har också några utmanande hål, särskilt de längre par 4-hålen som kräver både längd och precision från tee.

Men Atalaya Golf Old Course är inte bara en golfbana, det är också en social hubb för golfare i området. Klubben har en livlig medlemsbas och anordnar många sociala evenemang och tävlingar under hela året.

Faciliteterna på Atalaya Golf Old Course är också utmärkta, inklusive en stor driving range och flera chipping- och putting greens. Golfklubben erbjuder också lektioner och träningsprogram för spelare på alla nivåer, vilket gör den till en idealisk plats för golfare som vill förbättra sin teknik och sina färdigheter.

När det gäller boende finns det många alternativ i närheten av Atalaya Golf Old Course, inklusive flera lyxhotell och semesterlägenheter. Många av dessa har också avtal med golfklubben, vilket ger gästerna rabatterade greenfee-priser och andra fördelar.

Men Atalaya Golf Old Course är inte bara för golfare, det är också en utmärkt destination för besökare som vill njuta av solen och den vackra naturen i Costa del Sol. Klubben ligger bara några minuter från några av de bästa stränderna i området och det finns också en mängd olika fritidsaktiviteter att välja mellan, inklusive vandring, cykling och vattensporter.

Sammanfattningsvis är Atalaya Golf Old Course en fantastisk golfdestination på Costa del Sol, med utmärkta faciliteter, en utmanande layout och en livlig social scen. Oavsett om du är en erfaren golfare eller bara vill uppleva den avslappnade livsstilen på Costa del Sol, finns det något för alla på denna fantastiska golfbana.

KOntakta oss för pris på resan