El Paraiso Golf Club

är en av de mest etablerade golfbanorna på Costa del Sol i södra Spanien, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1970-talet. Banan, som ligger i hjärtat av det exklusiva området El Paraiso, är omgiven av vackra trädgårdar och har fantastiska utsikter över bergen och havet.

Designad av den legendariske golfarkitekten Gary Player, är El Paraiso Golf Club en 18-håls parkbana med breda fairways, snabba greener och en mängd utmanande bunkrar och vattenhinder. Banan är väl underhållen och har nyligen genomgått en omfattande renovering för att förbättra spelprestanda och golfupplevelsen.

Ett av höjdpunkterna på banan är det 6:e hålet, en par-5 med en vacker sjö som löper längs fairway och skapar en spektakulär inramning för det andra slaget. Men alla hålen på banan är utmanande och kräver noggrannhet och skicklighet för att undvika hinder och hålla sig på fairway.

El Paraiso Golf Club är inte bara en fantastisk golfbana, utan också en utmärkt destination för boende och fritidsaktiviteter. Resorten har ett antal lyxiga villor och lägenheter att välja mellan, och det finns en mängd faciliteter för att underhålla dig när du inte spelar golf, inklusive tennisbanor, pooler och en hälsoklubb.

För golfare finns det också en stor driving range och en putting-green där man kan öva upp sitt spel, samt en pro shop som säljer allt från golfkläder till klubbor och bollar. Resorten har också ett antal golfpaket tillgängliga som inkluderar boende och greenfee, vilket gör det till en perfekt destination för en golfsemester på Costa del Sol.

El Paraiso Golf Club ligger också nära andra populära golfbanor på Costa del Sol, vilket gör det till en idealisk bas för att utforska regionen. Det finns också gott om andra aktiviteter att göra i närheten, inklusive utflykter till pittoreska byar och stränder i området.

Sammanfattningsvis är El Paraiso Golf Club en fantastisk golfdestination på Costa del Sol, med en utmärkt layout, utmanande hål och utmärkta faciliteter. Oavsett om du är en erfaren golfare eller bara vill uppleva den avslappnade livsstilen på Costa del Sol, finns det något för alla på denna fantastiska golfbana och resort.

KOntakta oss för pris på resan