Finca Cortesin Golf Club – Malaga

Malaga är en populär destination för golfentusiaster, och det finns ingen brist på banor av världsklass att välja mellan. En av de mest imponerande och utmanande banorna i regionen är Finca Cortesin Golf Club. Beläget i Casares, bara en kort bilresa från kusten, erbjuder denna bana en spektakulär miljö och en utmanande layout som är värdig för de mest krävande golfspelarna.

Finca Cortesin Golf Club är en del av det exklusiva Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa-komplexet, som också inkluderar ett 5-stjärnigt hotell och en spa-anläggning. Banan designades av Cabell Robinson, en av de mest respekterade banarkitekterna i Europa. Banan sträcker sig över en yta på 7 200 meter och har 18 utmanande hål som är omgivna av frodig vegetation och fantastisk havsutsikt.

Ett av de mest imponerande dragen på Finca Cortesin Golf Club är dess greener, som är några av de snabbaste och mest välunderhållna i hela Spanien. Banan är också känd för sin svårighet, särskilt när det gäller dess utmanande bunkrar och vattenhinder. Spelarna kan också njuta av en utmanande sista hål, som är känd för sin dramatiska layout med ett spektakulärt vattenfall och en bunker som är formad som en gitarr.

Förutom själva banan, kan golfare njuta av Finca Cortesin Golf Clubs faciliteter, inklusive en driving range, putting green, och en pro-shop. Det finns också ett utbud av lektioner och träningsprogram för golfare i alla åldrar och nivåer.

Sammanfattningsvis är Finca Cortesin Golf Club en banan som är väl värd ett besök för alla som söker en utmaning och en spektakulär golfupplevelse på Costa del Sol. Banans utmanande layout, fantastiska miljö och högkvalitativa faciliteter gör det till en av de bästa golfbanorna i hela Spanien.

KOntakta oss för pris på resan