La Canada Golf Course – Malaga

beläget i La Cala de Mijas i hjärtat av Costa del Sol, är en av de mest populära golfbanorna i Malaga. Banan sträcker sig över en yta på 60 hektar och erbjuder en utmaning för golfare av alla nivåer.

Designad av den berömda banarkitekten Robert Trent Jones, La Canada golfbana har vackra fairways och väl placerade bunkrar som testar spelarnas precision och strategiskt tänkande. Banan är också väl känd för sin snabba och utmanande greener.

La Canada Golf Course är en fullständigt utrustad golfanläggning med en golfbutik, träningsområden, restauranger och ett stort klubbhus. Banan har också en driving range, chipping- och puttinggreener för spelare som vill förbättra sina färdigheter.

Eftersom banan är öppen året runt är den ett populärt resmål för både lokala och internationella golfare. Banan arrangerar också regelbundet tävlingar och evenemang för både amatörer och professionella spelare.

La Cala de Mijas, där banan ligger, är också en populär destination för turister som vill njuta av sol och strandliv. Området har också flera andra golfbanor och lyxhotell som gör det till en idealisk plats för en golfsemester.

Så om du letar efter en golfupplevelse i Malaga som kombinerar utmaning, skönhet och bekvämlighet, är La Canada Golf Course definitivt värt ett besök.

KOntakta oss för pris på resan