MELIÁ VILLAITANA – ALICANTE

Meliá Villaitana är en imponerande resort som ligger i hjärtat av Alicante, Spanien. Denna resort är ett populärt val för resenärer som vill ha en bekväm och lyxig semesterupplevelse. Med fantastiska faciliteter, moderna rum och närhet till några av de mest populära turistattraktionerna i området, är Meliá Villaitana en destination som har något för alla.

En av de mest imponerande funktionerna på Meliá Villaitana är dess två golfbanor. Banorna, som designades av Jack Nicklaus, en av världens mest kända golfarkitekter, erbjuder en utmanande och rolig golfupplevelse för spelare i alla nivåer. Banorna ligger mellan den imponerande bergen och den glittrande Medelhavet, och spelare kan njuta av hisnande vyer medan de spelar.

Men Meliá Villaitana erbjuder mer än bara golf. Resorten har också en mängd olika faciliteter, inklusive flera pooler, ett spa och gym, och flera restauranger och barer. För de som reser med barn finns det också en barnklubb som erbjuder olika aktiviteter och underhållning för yngre gäster.

Meliá Villaitana erbjuder också ett brett utbud av boendealternativ. Gästerna kan välja mellan rum och sviter som är elegant inredda och utrustade med moderna faciliteter, inklusive plattskärms-TV, minibar och gratis Wi-Fi. De som söker en mer exklusiv upplevelse kan välja att bo i en av resortens lyxiga villor, som är utrustade med privata pooler och fantastisk utsikt över bergen eller Medelhavet.

Resorten ligger också nära flera populära turistattraktioner, inklusive Benidorms gamla stad, det pittoreska kuststaden Altea och flera fantastiska stränder. Detta gör Meliá Villaitana till en utmärkt utgångspunkt för att utforska området och upptäcka allt som Alicante har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är Meliá Villaitana en fantastisk destination för golfare, familjer och par som söker en lyxig och bekväm semesterupplevelse. Med dess fantastiska golfbanor, moderna faciliteter och utmärkta läge, är det inte svårt att förstå varför denna resort är en populär val för resenärer från hela världen.

KOntakta oss för pris på resan