New Los Naranjos – Malaga

är en av de mest eftertraktade golfbanorna på Costa del Sol. Belägen i hjärtat av Nueva Andalucía i Marbella, har denna banan en vacker layout som löper genom en frodig medelhavspark. Det är en banan som är väl värd att besöka för alla golfare som besöker området.

Designad av Robert Trent Jones Sr., öppnade New Los Naranjos 1977 och har sedan dess blivit en favorit för både lokalbefolkningen och turister. Banan har utformats för att utmana spelare på alla nivåer, med snabba greener och välplacerade bunkrar.

Det finns många utmanande hål på banan, inklusive det berömda sjunde hålet, som kräver en noggrann drive över vattenhindret för att nå greenen. Men det finns också många hål som är mer förlåtande, vilket gör att även mindre erfarna spelare kan njuta av banan.

Faciliteterna på New Los Naranjos är också utmärkta. Det finns en stor driving range, flera putting- och chipping-greener, och en golfbutik som säljer allt från golfbollar till klubbor och kläder. Klubben har också en restaurang som serverar utsökt mat och dryck, perfekt för en avkopplande måltid efter en runda golf.

När det gäller boende finns det många alternativ i närheten av New Los Naranjos, inklusive lyxhotell och semesterlägenheter. Många av dessa har också avtal med golfklubben, vilket ger gästerna rabatterade greenfee-priser och andra fördelar.

Men New Los Naranjos är inte bara för golfare, det är också en utmärkt destination för besökare som vill njuta av den avslappnade livsstilen på Costa del Sol. Banan ligger bara några minuter från några av de bästa stränderna i området och det finns också en mängd olika fritidsaktiviteter att välja mellan, inklusive vandring, cykling och vattensporter.

Sammanfattningsvis är New Los Naranjos en fantastisk golfdestination på Costa del Sol, med en utmärkt layout, utmanande hål och utmärkta faciliteter. Oavsett om du är en erfaren golfare eller bara vill uppleva den avslappnade livsstilen på Costa del Sol, finns det något för alla på denna fantastiska golfbana.

KOntakta oss för pris på resan