PGA Catalunya

Resort ligger i utkanten av Barcelona och anses vara en av Europas finaste golfdestinationer. Banan har rankats som en av de bästa i Spanien och Europa, och den är känd för sin utmanande layout och natursköna omgivningar.

Designad av den välrenommerade golfarkitekten Angel Gallardo och den spanska golflegenden Neil Coles, har banan en spektakulär design som tar hänsyn till den naturliga terrängen. Banan har också utmärkta faciliteter, inklusive en omfattande driving range och en chipping- och putting green, vilket ger spelare möjlighet att förbättra sin teknik och sina färdigheter.

PGA Catalunya Resort erbjuder också fantastiska boendealternativ, inklusive en 5-stjärnig hotellanläggning och lyxiga privata villor. Hotellet har 149 rum och sviter som är elegant inredda och utrustade med moderna faciliteter. Privata villor är också tillgängliga för de som föredrar mer utrymme och integritet.

Men PGA Catalunya Resort är mer än bara golf. Det finns också ett utmärkt utbud av restauranger och barer på plats, inklusive en Michelin-stjärna gourmetrestaurang. Gästerna kan också njuta av en mängd olika fritidsaktiviteter, inklusive tennis, cykling och vandring.

PGA Catalunya Resort är också ett utmärkt val för evenemang och konferenser. Anläggningen har en mängd olika evenemangslokaler, inklusive en stor balsal och flera mindre mötesrum, vilket gör det till en idealisk plats för både företags- och privata evenemang.

Sammanfattningsvis är PGA Catalunya Resort en fantastisk destination för golfare som söker en utmanande och spektakulär golfupplevelse i en vacker naturlig omgivning. Med utmärkta faciliteter, lyxigt boende och en mängd olika fritidsaktiviteter, finns det något för alla på denna fantastiska golfanläggning.

KOntakta oss för pris på resan