Rio Real Golf & Hotel – En pärla i hjärtat av Marbella

Rio Real Golf & Hotel är en exklusiv golfdestination i Marbella, som erbjuder en spektakulär 18-håls golfbana, lyxigt boende och fantastiska omgivningar på Costa del Sol. Läs vidare för att upptäcka allt som Rio Real har att erbjuda för en oförglömlig semester.

Rio Real Golf & Hotel, beläget i Marbella på den vackra Costa del Sol, erbjuder en unik golfupplevelse i en av de mest attraktiva och soliga regionerna i södra Spanien. Golfbanan, ritad av den legendariska spanska golfbanearkitekten Javier Arana, öppnade 1965 och är en av de äldsta och mest prestigefyllda banorna i området. Rio Real är omgivet av en underbar natur, med utsikt över Medelhavet och de imponerande bergskedjorna som omger Marbella.

Golfbanan på Rio Real är en utmanande och välbalanserad par 72-bana, som sträcker sig över 6 293 meter. Banan slingrar sig genom en naturskön dalgång och erbjuder en mängd olika hål som passar både amatörer och erfarna golfare. En av de mest minnesvärda hålen är det 11:e, ett par 5-hål som kantas av den vackra Rio Real-floden och kräver både skicklighet och strategi för att klara av utmaningarna.

Förutom golfbanan erbjuder Rio Real Golf & Hotel även ett förstklassigt hotell med 29 lyxiga rum och sviter. Hotellet kombinerar traditionell andalusisk stil med moderna bekvämligheter och erbjuder en mängd faciliteter för att göra din vistelse så angenäm som möjligt, inklusive en restaurang, bar, pool, gym, spa och konferenslokaler. Gästerna kan också njuta av solen på den närliggande stranden, som ligger bara några minuters promenad från hotellet.

Marbella är en av de mest populära turistmålen på Costa del Sol, och det är inte svårt att förstå varför. Den vackra kuststaden erbjuder en perfekt blandning av kultur, historia och avkoppling. Utforska Marbellas charmiga gamla stan, shoppa i de exklusiva butikerna vid Puerto Banús eller ta en dagsutflykt till några av Andalusiens andra berömda städer, som Ronda, Granada eller Sevilla.

Rio Real Golf & Hotel är en utmärkt bas för att utforska allt som Marbella och Costa del Sol har att erbjuda, samtidigt som du njuter av en avkopplande och lyxig golfsemester. Med en kombination av en fantastisk golfbana, högkvalitativt boende och enastående service kommer din vistelse på Rio Real säkerligen att bli minnesvärd.

KOntakta oss för pris på resan