San Roque Club

är en av de mest välrenommerade golfklubbarna på Costa del Sol och ligger i en vacker miljö omgiven av grönska och skogar i Sotogrande, en exklusiv destination på södra kusten av Spanien. Klubben har två 18-hålsbanor, varav en är San Roque Old, som anses vara en av de bästa banorna i regionen.

San Roque Old är en bana som är välkänd för sina utmanande och varierande hål. Designad av legendariska golfbanearkitekten Dave Thomas, är banan känd för sina smala fairways och svåra bunkrar, och kräver skicklighet och precision för att spela. Banan har också en imponerande layout som slingrar sig genom en naturskön miljö, med utsikt över bergen och havet.

Ett av de mest kända hålen på banan är det 11:e hålet, en svår par-4 som kräver en lång och noggrann drive för att undvika hindren och nå greenen. Banan har också flera andra utmanande hål, inklusive det 6:e hålet, en kort men svår par-3 med en djup bunker framför greenen.

Förutom sin utmärkta bana, erbjuder San Roque Club också förstklassiga faciliteter och service. Klubben har en stor driving range och putting-green där spelare kan träna upp sitt spel, samt en pro shop som säljer allt från klubbor och bollar till kläder och accessoarer. Det finns också flera utmärkta restauranger och barer på plats, där du kan njuta av en måltid eller en drink efter en dag på banan.

För de som vill kombinera sin golfresa med boende finns det också flera boendealternativ på plats, inklusive en lyxig 5-stjärnig hotellanläggning som erbjuder bekväma rum, spa och andra faciliteter.

San Roque Old är också en idealisk bas för att utforska regionen, med flera andra populära golfbanor i närheten, inklusive Valderrama Golf Club och La Reserva Golf Club. Men även om du inte är en golfentusiast, finns det gott om andra aktiviteter att göra i området, inklusive utflykter till pittoreska byar, stränder och kulturella sevärdheter.

Sammanfattningsvis är San Roque Old en imponerande golfbana som är välkänd för sina utmanande och varierande hål, och är en måste-besöka destination för golfare på Costa del Sol. Med sin natursköna miljö, förstklassiga faciliteter och service, är det ingen överraskning att klubben har blivit en favorit bland golfproffs och entusiaster över hela världen.

KOntakta oss för pris på resan