Valderrama Golf Club – Malaga

är en av de mest prestigefyllda golfbanorna i världen och är belägen i Sotogrande, en exklusiv destination på Costa del Sol i södra Spanien. Banan är känd för att vara en av de mest utmanande i Europa, och har varit värd för flera internationella golfmästerskap, inklusive Ryder Cup och Volvo Masters.

Designad av Robert Trent Jones Sr., är Valderrama Golf Club en 18-håls bana med smala fairways, djupa bunkrar och utmanande greener. Banan är känd för sin imponerande layout och tuffa spel, vilket har gjort den till en favorit bland golfproffs och entusiaster över hela världen.

Ett av höjdpunkterna på banan är det berömda 17:e hålet, en kort par-5 med en tight fairway som löper mellan träd och skapar en utmaning för spelare att undvika hinder och hålla sig på banan. Men alla hålen på banan är utmanande och kräver noggrannhet och skicklighet för att undvika hinder och hålla sig på fairway.

Valderrama Golf Club är också känd för sina förstklassiga faciliteter och service. Banan är väl underhållen och har en mängd anläggningar för att underhålla dig när du inte spelar golf, inklusive tennisbanor, pooler och en hälsoklubb. Det finns också flera utmärkta restauranger och barer på plats, där du kan njuta av en måltid eller en drink efter en dag på banan.

För golfare finns det också en stor driving range och en putting-green där man kan öva upp sitt spel, samt en pro shop som säljer allt från golfkläder till klubbor och bollar. Banan har också ett antal golfpaket tillgängliga som inkluderar boende och greenfee, vilket gör det till en perfekt destination för en golfsemester på Costa del Sol.

Valderrama Golf Club är också en idealisk bas för att utforska regionen, med flera andra populära golfbanor i närheten. Men även om du inte är en golfentusiast, finns det gott om andra aktiviteter att göra i området, inklusive utflykter till pittoreska byar, stränder och kulturella sevärdheter.

Sammanfattningsvis är Valderrama Golf Club en av de mest prestigefyllda golfbanorna i världen och en måste-besöka destination för golfare på Costa del Sol. Med sin imponerande layout, utmanande spel och förstklassiga faciliteter, är det ingen överraskning att banan har blivit en favorit bland golfproffs och entusiaster över hela världen.

KOntakta oss för pris på resan