Valle Romano Golf & Resort

ligger på Costa del Sol, nära den charmiga staden Estepona i södra Spanien. Banan, som öppnade 2010, är en relativt nykomling på den spanska golfscenen men har redan etablerat sig som en av de bästa banorna i området.

Designad av den anrika spanska golfarkitekten Cabell B. Robinson, har Valle Romano Golf & Resort en parkliknande layout med höga palmer och frodiga medelhavsväxter som omger varje hål. Banan har en mängd utmanande hål, med breda fairways, snabba greener och ett antal strategiskt placerade bunkrar.

Ett av höjdpunkterna på banan är det 12:e hålet, en lång och vacker par-5 med en upphöjd green som är omsluten av vatten. Men alla hålen på banan är utmanande på sitt eget sätt, och det finns gott om utmaningar för spelare på alla nivåer.

Valle Romano Golf & Resort är inte bara en fantastisk golfbana, utan också en utmärkt destination för boende och fritidsaktiviteter. Resorten har ett antal lyxiga lägenheter och villor som är utrustade med allt du behöver för en avkopplande semester, inklusive utomhuspooler, spa- och gymfaciliteter och restauranger.

För golfare finns det också en stor driving range och en putting-green där man kan öva upp sitt spel, samt en pro shop som säljer allt från golfkläder till klubbor och bollar. Resorten har också ett antal golfpaket tillgängliga som inkluderar boende och greenfee, vilket gör det till en perfekt destination för en golfsemester på Costa del Sol.

Valle Romano Golf & Resort är också idealiskt beläget för att utforska andra delar av Costa del Sol. Estepona är en charmig stad med en pittoresk hamn och en mängd olika butiker, barer och restauranger att utforska. Området är också känt för sina fantastiska stränder och det finns gott om möjligheter till vattensporter och andra fritidsaktiviteter i närheten av banan.

Sammanfattningsvis är Valle Romano Golf & Resort en fantastisk golfdestination på Costa del Sol, med en utmärkt layout, utmanande hål och utmärkta faciliteter. Oavsett om du är en erfaren golfare eller bara vill uppleva den avslappnade livsstilen på Costa del Sol, finns det något för alla på denna fantastiska golfbana och resort.

KOntakta oss för pris på resan