Alcaidesa Links – Njut av spektakulära vyer och utmanande spel vid Medelhavets kust

Upptäck den fantastiska golfupplevelsen som väntar dig på Alcaidesa Links, beläget vid den vackra spanska kusten i närheten av Gibraltar. Alcaidesa Links är känd som en av de mest spektakulära golfbanorna i södra Europa, där du kan njuta av Medelhavets bris och imponerande utsikt över havet och den ikoniska klippan i Gibraltar.

Banans 18 hål är utmanande och erbjuder en varierad blandning av öppna fairways, välplacerade bunkrar och strategiskt utformade greener. Alcaidesa Links är en äkta linksbanan i södra Spanien, vilket gör den till ett unikt och minnesvärt val för din golfresa.

En golfresa till Alcaidesa Links innebär inte bara fantastisk golf, utan även möjlighet att utforska den vackra regionen Andalusien, med dess rika kultur, kulinariska läckerheter och historiska platser. Efter en dag på banan kan du koppla av på hotellet som erbjuder en rad faciliteter och aktiviteter för att göra din vistelse så avkopplande och njutbar som möjligt.

Förbered dig för en oförglömlig golfresa till Alcaidesa Links, där du kan uppleva den unika kombinationen av imponerande kustlandskap och utmanande links-golf i hjärtat av det soliga södra Spanien.

Hotellet

Aldiana Costa Del Sol 4* ligger underbart på höjden med utsikt över havet. I mitten av anläggningen hittar du hotellet trevliga poolområde samt poolbaren som erbjuder allt och lite till. Rummen är stora och modernt inreda. Servicen på Aldiana håller absolut högsta klass och under din vistelse kommer du inte att sakna någonting mer än att semestern var lite längre.

All Inklusive konceptet håller väldigt hög klass där maten ofta tillagas på din beställning. 

Hey Golf Guide Tipsar:

Lägg till en runda golf till under din vistelse då du i Sotogrande finner några av världens absolut bästa golfbanor

Paket Alcaidesa Links

Direktflyg Arlanda / Landvetter / Köpenhamn – Malaga

Bagage + Golfbag

Transfer Flygplats – Hotell T/R

All Inklusive

Golf

Golftransfer Hotellets shuttle t/r till banorna

2 x 18 hål Alcaidesa Heathland

2 x 18 hål Alcaidesa Links

Pris från 15 995: –

Valfria tillägg

Enkelrum

Havsutsikt

Golf på 

La Reserva Sotogrande, Valderrama, San Rouque Old, Almenara

KOntakta oss för pris på resan