Golfresor till Cypern

Golfresor till Irland

Irland är en fantastisk golfdestination som kan stoltsera med flertalet av världens bästa golfbanor. Med direktflyg från  flertalet av våra svenska är du bara fyra timmar bort från helt fantastiska parkbanor och vidunderlig Linksgolf. Svenskfavoriten The Island som ligger strax norr om Dublin erbjuder linksgolf utöver det vanliga. I samma område hittar du även Portmanock Links som med sin lite modernare design erbjuder ett test för alla golfare.

Om du lämnar kusten och ger dig en liten bit inåt landet finner du bland de bästa parkbanorna i världen ofta i närheten av byggnader av slottskaraktär för att ackompanjera en välregisserad scen. K-Club som stått värd för Ryder Cup samt flertalet Europatour event är en underbar anläggning för det större Rydercup gänget eller ett golfande par som söker det lilla extra. En annan av våra favoriter är sceniska Druids Glen som alltid stoltserar med blomsterarrangemang utöver det vanliga. Här spelar du golf i en miljö som du aldrig kommer att glömma.

En resa med golf till Irland kan erbjuda precis allt du vill. Och det rika publivet samt de gästvänliga Irländarna kommer se till att din vistelse här alltid kommer vara något utöver det extra.