Dubai Adventure

Hotellet

First Collection JVC 4* är vårt förstaval för dig som reser för att uppleva den bästa golfen och
spenderar mer tid på banorna än på annat. Läget i härliga Jumeirah Village med närhet till den
absolut bästa golfen samt lugnet du söker för en återhämtningskväll. Passa på att njuta av utsikten
från restaurangen på 29e våningen.

Hey Golf Travel Tipsar

Lägg en extra timme på rangen på Els Course efter din runda och avsluta med en middag på klubben
när solen går ner. Förmodligen Dubais bästa altan att bevittna en solnedgång

Jumeriah Earth

Jumeirah Earth Golf Course är en vacker bana belägen i den pittoreska omgivningen av Jumeirah Golf Estates i Dubai. Det finns många saker som gör att det är en rolig och minnesvärd golfupplevelse att spela på denna bana.

För det första är banan designad av Greg Norman, en av de mest framgångsrika golfspelarna i historien. Banans design är väl genomtänkt och utmanande, med en variation av utmanande hål och strategiska utslag som kräver noggrann planering och precision.

För det andra är banan känd för sina natursköna omgivningar, med en mångfald av vegetation och sjöar som skapar en vacker bakgrund för spelet. Banans design har också integrerat de naturliga landskapen, med böljande kullar och höjder som skapar en dynamisk och utmanande bana.

För det tredje är Jumeirah Earth Golf Course en välskött bana med utmärkta faciliteter, inklusive en omfattande övningsanläggning och en klubbhus med utsikt över banan. Banan har också en hög standard när det gäller service och gästfrihet, vilket bidrar till en minnesvärd golfupplevelse.

Sammanfattningsvis är det bästa och roligaste med att spela golf på Jumeirah Earth Golf Course den utmanande banan med dess natursköna omgivningar och utmärkta faciliteter.

Emirates Majlis

Det bästa/roligaste med att spela golf på Emirates Majlis är den utmanande layouten som kräver både precision och kraft, samt den fantastiska utsikten över Dubais skyline. Banan är välkänd för sin utmärkta kondition och höga svårighetsgrad, vilket lockar till sig både professionella golfspelare och amatörer som vill testa sina färdigheter. Dessutom är den legendariske golfspelaren Ernie Els en av de som har hjälpt till att designa banan, vilket gör det till en unik upplevelse för sporten.

Els Course

The Els Club är en välrenommerad golfbana i Dubai och den har en mängd positiva egenskaper som gör den till en favorit bland golfspelare. Banan är designad av golflegenden Ernie Els och den har en utmanande layout som kräver precision och skicklighet. Det finns också en mängd naturliga sanddyner, vilket ger banan en unik karaktär och estetiskt tilltalande miljö.

En annan av de mest spännande egenskaperna på The Els Club är de stora greenerna, vilket ger golfspelare ett utmanande och roligt puttande. Dessutom är golfanläggningen utrustad med moderna faciliteter, inklusive en utmärkt klubbhus med restaurang och bar, träningsområden och professionella tränare för att hjälpa spelarna att förbättra sin teknik

Dubai Hills

En av de mest imponerande sakerna med att spela golf på Dubai Hills är den fantastiska utsikten över Dubais skyline som man har från banan. Banan är också väl designad med en utmanande layout som kräver precision och skicklighet från spelarna. Det finns också ett antal vattenhinder och bunkrar som adderar ytterligare utmaningar till spelet. Dessutom är golfanläggningen i sig själv högkvalitativ med moderna faciliteter och utmärkt service från personalen.

Dubai Creek

Banan har en unik och utmanande layout som kräver precision och strategi från golfspelarna. Det finns vattenhinder, bunkrar och smala fairways som gör det till en spännande och utmanande upplevelse för spelarna. Banan erbjuder fantastisk utsikt över Dubai Creek och den omgivande stadsbilden vilket ger en unik och minnesvärd upplevelse för spelarna. Dubai Creek Golf & Yacht Club har en lång och intressant historia och är en av de äldsta golfbanorna i Dubai. Detta ger banan en unik känsla och en upplevelse som går utöver själva spelet. Dubai Creek är känd för sin höga kvalitet och service. Banan är väl underhållen och utrustad med moderna faciliteter som hjälper till att skapa en lyxig upplevelse för golfspelare. Golfklubben har flera restauranger och barer som erbjuder högkvalitativ mat och dryck. Det är en trevlig plats att koppla av och njuta av maten efter en runda golf.

Sammanfattningsvis erbjuder Dubai Creek en högkvalitativ golfupplevelse med en utmanande bana, fantastiska utsikter och en intressant historia som ger en unik och minnesvärd upplevelse för golfspelare.

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

På förfrågan

Flyg

Direktflyg Arlanda / Köpenhamn – Dubai
30 Kg bagage

Boende

First Collection JVC 4*

Golfen

1 x 18 Hål Jumeriah Earth inklusive golfbil
1 x 18 Hål Emirates Majlis inklusive golfbil
1 x 18 Hål Els Course
1 x 18 Hål Dubai Hills
1 x 18 Hål Dubai Creek

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Middag
  • Transfer Alt Hyrbil
  • Extra Golf

Pris från

Från 23 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan