Dubai Deluxe

Hotellet

Park Hyatt Dubai Creek 5* är en golfares dröm med gångavstånd till rangen, golfbanan och tennis
samt padelbanor. Läget vid Dubai Creek och den underbara lagun poolen ger dig allt som en lyxigare
semester behöver. Givetvis finner du en prisbelönt restaurang och ett fantastiskt SPA på ett
drömhotell som har allt.

Hey Golf Travel Tipsar

Ta tillfället i akt att besöka Souk Madinat Jumeirah och härliga Folly där du har en fantastisk utsikt
över Burj El Arab

Dubai Creek

Banan har en unik och utmanande layout som kräver precision och strategi från golfspelarna. Det finns vattenhinder, bunkrar och smala fairways som gör det till en spännande och utmanande upplevelse för spelarna. Banan erbjuder fantastisk utsikt över Dubai Creek och den omgivande stadsbilden vilket ger en unik och minnesvärd upplevelse för spelarna. Dubai Creek Golf & Yacht Club har en lång och intressant historia och är en av de äldsta golfbanorna i Dubai. Detta ger banan en unik känsla och en upplevelse som går utöver själva spelet. Dubai Creek är känd för sin höga kvalitet och service. Banan är väl underhållen och utrustad med moderna faciliteter som hjälper till att skapa en lyxig upplevelse för golfspelare. Golfklubben har flera restauranger och barer som erbjuder högkvalitativ mat och dryck. Det är en trevlig plats att koppla av och njuta av maten efter en runda golf.

Sammanfattningsvis erbjuder Dubai Creek en högkvalitativ golfupplevelse med en utmanande bana, fantastiska utsikter och en intressant historia som ger en unik och minnesvärd upplevelse för golfspelare.

Dubai Hills

En av de mest imponerande sakerna med att spela golf på Dubai Hills är den fantastiska utsikten över Dubais skyline som man har från banan. Banan är också väl designad med en utmanande layout som kräver precision och skicklighet från spelarna. Det finns också ett antal vattenhinder och bunkrar som adderar ytterligare utmaningar till spelet. Dessutom är golfanläggningen i sig själv högkvalitativ med moderna faciliteter och utmärkt service från personalen.

The Els Club

The Els Club är en välrenommerad golfbana i Dubai och den har en mängd positiva egenskaper som gör den till en favorit bland golfspelare. Banan är designad av golflegenden Ernie Els och den har en utmanande layout som kräver precision och skicklighet. Det finns också en mängd naturliga sanddyner, vilket ger banan en unik karaktär och estetiskt tilltalande miljö.

En annan av de mest spännande egenskaperna på The Els Club är de stora greenerna, vilket ger golfspelare ett utmanande och roligt puttande. Dessutom är golfanläggningen utrustad med moderna faciliteter, inklusive en utmärkt klubbhus med restaurang och bar, träningsområden och professionella tränare för att hjälpa spelarna att förbättra sin teknik

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

På förfrågan

Flyg

Direktflyg Arlanda / Köpenhamn – Dubai
30 Kg bagage

Boende

Park Hyatt Dubai Creek 5*

Golfen

2 x 18 Hål Dubai Creek inklusive golfbil
1 x 18 Hål Dubai Hills inklusive golfbil
1 x 18 Hål The Els Club inklusive golfbil

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Transfer alt hyrbil
  • Extra golf
  • Middag

Pris från

Från 31 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan