Dubai Escape

Hotellet

Radisson Damac Hills 4* passar perfekt för dig som är i Dubai för att träna och spela golf. Stora
trevliga rum med balkong och utsikt över golfbanan samt en fantastisk frukost ger dig vilan och
lugnet du behöver för att ladda om för nästa golfrunda. Har du en ledig dag njuter du vid
poolområdet och servicen från poolbarens trevliga personal.
Hotellets läge är perfekt för dig som önskar korta transfers till golfbanan.

Hey Golf Travel Tipsar

Missa inte att besöka Dubai Marina och underbara Siddartha Lounge

Dubai Hills

En av de mest imponerande sakerna med att spela golf på Dubai Hills är den fantastiska utsikten över Dubais skyline som man har från banan. Banan är också väl designad med en utmanande layout som kräver precision och skicklighet från spelarna. Det finns också ett antal vattenhinder och bunkrar som adderar ytterligare utmaningar till spelet. Dessutom är golfanläggningen i sig själv högkvalitativ med moderna faciliteter och utmärkt service från personalen.

The Els Club

The Els Club är en välrenommerad golfbana i Dubai och den har en mängd positiva egenskaper som gör den till en favorit bland golfspelare. Banan är designad av golflegenden Ernie Els och den har en utmanande layout som kräver precision och skicklighet. Det finns också en mängd naturliga sanddyner, vilket ger banan en unik karaktär och estetiskt tilltalande miljö.

En annan av de mest spännande egenskaperna på The Els Club är de stora greenerna, vilket ger golfspelare ett utmanande och roligt puttande. Dessutom är golfanläggningen utrustad med moderna faciliteter, inklusive en utmärkt klubbhus med restaurang och bar, träningsområden och professionella tränare för att hjälpa spelarna att förbättra sin teknik

The Montgomerie

The Montgomerie är en mycket välrenommerad golfbana i Dubai och det finns flera faktorer som gör den till en fantastisk upplevelse för golfspelare. Banan är designad av den berömda skotska golfspelaren Colin Montgomerie och har en imponerande layout som är utmanande och spännande. Banan har en mängd bunkrar, sjöar och andra hinder som kräver skicklighet och precision från spelarna.

En annan av de mest spännande egenskaperna på The Montgomerie är dess fantastiska natursköna omgivningar. Banan är omgiven av vackra trädgårdar och dammar, vilket ger en avkopplande och fridfull miljö för golfspelare att njuta av medan de spelar. Golfanläggningen är också utrustad med moderna faciliteter, inklusive en utmärkt klubbhus med restaurang och bar, ett träningsområde och professionella tränare för att hjälpa spelarna att förbättra sin teknik.

Trump International

Banan har en utmanande layout med varierande terräng och naturliga landskap. Det finns sanddyner, sjöar och bunkrar som gör det till en spännande och utmanande upplevelse för spelarna. Trump International är känd för sin höga kvalitet och service. Banan är väl underhållen och utrustad med moderna faciliteter som hjälper till att skapa en lyxig upplevelse för golfspelare. Banan erbjuder fantastisk utsikt över Persiska viken och omgivande landskap vilket ger en unik och minnesvärd upplevelse för spelarna. Personalen på Trump International är välutbildad och professionell, vilket ger en högkvalitativ service till spelarna. Klubbhuset på Trump International är elegant och välutrustat, med en utmärkt restaurang och bar som serverar högkvalitativ mat och dryck.

Sammanfattningsvis erbjuder Trump International en högkvalitativ golfupplevelse med en utmanande bana, fantastiska utsikter och professionell service som garanterat kommer att ge en minnesvärd upplevelse för golfspelare.

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

På förfrågan

Flyg

Direktflyg Arlanda / Köpenhamn – Dubai
30 Kg bagage

Boende

Radisson Damac Hills 4*

Golfen

1 x 18 Hål Dubai Hills inklusive golfbil
1 x 18 Hål The Els Club inklusive golfbil
1 x 18 Hål The Montgomerie inklusive golfbil
1 x 18 Hål Trump International inklusive golfbil

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Transfer alt Hyrbil
  • Extra Golf
  • Middag

Pris från

från 20 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan