Liverpool Adventure

Hotellet

Bowden Lodge är ett mysigt BB i Southport perfekt placerat bland några av världens absolut bästa
golfbanor. Andy & Jane som drivit sitt BB i många år älskar golf och uppskattar alla de gäster som
besöker området och dess fantastiska banor. Bo som hemma fast bättre!

Hey Golf Travel Tipsar

Vässa dina bunkerslag innan avresa!

Royal Birkdale

Royal Birkdale anses vara en av de mest utmanande golfbanorna i världen. Det är en bana som kräver precision och strategiskt tänkande för att navigera genom dess smala fairways, tuffa bunkrar och höga gräs. Banan är designad på ett sätt som är både vackert och utmanande, med stora kullar och dalar som ger fantastiska vyer och spännande spelmöjligheter. Royal Birkdale har en rik historia, med många berömda golfspelare som har spelat här genom åren. Banan har också varit värd för flera stora mästerskap, inklusive Open Championship. Royal Birkdale erbjuder utmärkt service och faciliteter för spelarna, inklusive en välskött driving range, professionella instruktörer och en klubbhus med hög standard. Royal Birkdale har en välkomnande och social atmosfär som gör att spelarna trivs. Detta gör det lätt att träffa nya människor och njuta av spelet tillsammans med andra.

Spela golf på Royal Birkdale är en unik och minnesvärd upplevelse som få andra golfbanor kan matcha. Från dess utmanande layout till dess fantastiska faciliteter och omgivningarna, är det en bana som kan göra ett intryck som varar länge.

Royal Liverpool (Hoylake)

Hoylake är en av de äldsta golfbanorna i Storbritannien, med en historia som sträcker sig över mer än 150 år. Banan har en stolt tradition av att vara värd för stora mästerskap, inklusive Open Championship. Banan är designad på ett sätt som är både utmanande och roligt att spela på. Dess layout är en klassisk linksbana, med smala fairways, högt gräs och tuffa bunkrar som testar golfarens skicklighet. Hoylake är beläget vid kusten, vilket ger golfare en fantastisk utsikt över havet och en unik atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Banan på Hoylake är känd för att vara en av de mest utmanande golfbanorna i Storbritannien. Dess tuffa bunkrar och höga gräs kan vara en riktig utmaning för golfare, men samtidigt ger det en spännande upplevelse som många golfare uppskattar. Hoylake erbjuder utmärkt service och faciliteter för spelarna, inklusive en välutrustad driving range, en pro shop och en klubbhus med hög standard.

Royal Lytham & St:Annes

Banan på Royal Lytham & St Annes är en av de mest krävande i Storbritannien. Med smala fairways, höga gräsvallar och svåra bunkrar är det en tuff bana att spela på, men samtidigt ger det en spännande utmaning för golfare som söker en tuff utmaning. Banan är känd för sin unika layout, med smala fairways och höga gräsvallar som ger golfare en utmaning i varje hål. Dessutom finns det flera härliga och intressanta hål, som det berömda sjunde hålet med sin karaktäristiska ”kräftgång”. Beläget vid kusten, ger Royal Lytham & St Annes golfare en fantastisk utsikt över havet. Detta skapar en unik och inspirerande atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Royal Lytham & St Annes är en av de äldsta golfbanorna i Storbritannien, med en historia som sträcker sig över mer än 130 år. Banan har varit värd för flera stora mästerskap, inklusive Open Championship, vilket ger en unik och historisk atmosfär. Banan erbjuder utmärkt service och faciliteter för spelarna, inklusive en pro shop, en välutrustad driving range och en klubbhus med hög standard.

Hillside GC

Hillside Golf Club är en bana som är väl designad och väl underhållen, vilket ger en utmanande men rättvis runda för spelarna. Banan har flera signaturhål som är berömda för sin skönhet och svårighet. Banan ligger i en naturskön miljö och erbjuder fantastiska vyer över sanddyner och hav. Detta gör det till en vacker miljö för att spela golf. Hillside Golf Club har varit värd för flera stora mästerskap och tävlingar genom åren, inklusive British Masters och Open Championship. Att spela på en bana med sådan historisk betydelse kan vara en speciell upplevelse för golfare. Hillside Golf Club erbjuder utmärkt service och faciliteter för spelarna, inklusive en välskött driving range, professionella instruktörer och en klubbhus med hög standard. Hillside Golf Club har en välkomnande och social atmosfär som gör att spelarna trivs. Detta gör det lätt att träffa nya människor och njuta av spelet tillsammans med andra.

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

På förfrågan

Flyg

Arlanda , Köpenhamn, Landvetter – Liverpool alt Manchester
Bagage:1 x 8 kg Bagage 1 x 23 Kg

Boende

Bowden Lodge

Golfen

1 x 18 Hål Royal Birkdale
1 x 18 Hål Royal Liverpool (Hoylake)
1 x 18 Hål Royal Lytham & St:Annes
1 x 18 Hål Hillside

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Transfer alt hyrbil

Pris från

från 19 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan