Malaga Adventure

Hotellet

Encinar De Sotogrande 4* ligger perfekt placerat i ett område med några av världens bästa golfbanor. Hotellet som precis genomgått en renovering erbjuder en bra frukost, stora trevliga rum och ett poolområde för en slö eftermiddag.

Hey Golf Travel Tipsar

Ta tillfället i akt att besöka Sotogrande Marina med sina härliga vyer och fantastiska resturanger.

La Reserva Sotogrande

La Reserva Sotogrande är en banan designad av Cabell Robinson, en välkänd golfbanearkitekt, och erbjuder en modern och utmanande layout med varierande håltyper, bunkrar och vattenhinder. Banan är omgiven av vacker natur, inklusive utsikt över berg och hav, vilket ger en imponerande och inspirerande utsikt under spelet. Banan har flera utmanande hål som testar golfspelarens färdigheter, inklusive en par 5-hål som kräver tre perfekta slag över vatten för att nå green. La Reserva Sotogrande erbjuder högkvalitativa faciliteter för spelare, inklusive en driving range, putting green och en pro shop. Dessutom finns det en restaurang och bar på plats som serverar utsökt mat och dryck efter spelet. Banan har en avslappnad och välkomnande atmosfär, vilket gör det lätt för spelare att njuta av spelet och umgås med andra golfare.

San Roque Old Course

San Roque Old Course är en banan designad av Dave Thomas, en välkänd golfbanearkitekt, och erbjuder en traditionell parklandlayout med utmanande hål och kuperad terräng. San Roque Old Course har en rik golfhistoria och har varit värd för flera prestigefyllda golfturneringar, inklusive European Tour-kvalifikationstävlingar och PGA European Tour. Banan är omgiven av vacker natur, inklusive tallskogar och utsikt över Medelhavet, vilket ger en imponerande utsikt under spelet. Banan har flera utmanande hål som testar golfspelarens färdigheter, inklusive smala fairways och stora bunkrar. San Roque Old Course erbjuder högkvalitativa faciliteter för spelare, inklusive en driving range, putting green och en pro shop. Dessutom finns det en restaurang och bar på plats som serverar utsökt mat och dryck efter spelet.

 

La Cañada

La Cañada är en klassisk parklandbana med breda fairways, strategiskt placerade bunkrar och en utmanande layout som passar spelare på alla nivåer. Banan är omgiven av vacker natur och erbjuder fantastiska utsikter över bergskedjan La Concha och Middelhavet. La Cañada har en stor och modern driving range, en putting green, en chipping green och en bunker för att hjälpa spelare att förbereda sig för spelet. Banan är väl underhållen och har en avslappnad atmosfär som gör det till en idealisk plats för en golfupplevelse med familj och vänner. La Cañada har en pro shop som säljer golfutrustning och tillbehör samt en restaurang och bar som serverar mat och dryck av hög kvalitet efter spelet.

Sammanfattningsvis är det bästa och roligaste med att spela golf på La Cañada dess klassiska parklandbana design, fantastiska utsikt, bra träningsfaciliteter, avslappnade atmosfär och högkvalitativa service och faciliteter. Det är en golfbana som kommer att tillfredsställa både erfarna och mindre erfarna golfspelare som söker en utmanande och minnesvärd golfupplevelse.

Almenara Golf Course

Almenara Golf Course är en 27-håls golfbana som är välkänd för sin imponerande layout och design. Banan är uppdelad i tre 9-håls slingor, var och en med sin egen unika karaktär och utmaningar. De breda fairways, strategiskt placerade bunkrar och snabba greener gör det till en rolig och utmanande bana för alla golfspelare. Banan är omgiven av tallskogar och har fantastisk utsikt över bergen och havet, vilket ger en vacker och avkopplande miljö att spela golf i. Almenara har en stor och modern driving range, flera putting och chipping greens, en bunker och en 6-håls par 3 bana för att hjälpa spelare att förbättra sitt spel. Banan är väl underhållen och har en avslappnad atmosfär som gör det till en idealisk plats för en golfupplevelse med familj och vänner. Almenara har en pro shop som säljer golfutrustning och tillbehör, en restaurang och bar som serverar mat och dryck av hög kvalitet samt en spa-anläggning där man kan koppla av efter spelet.

Sammanfattningsvis är det bästa och roligaste med att spela golf på Almenara dess imponerande layout och design, fantastiska utsikt, bra träningsfaciliteter, avslappnade atmosfär och högkvalitativa service och faciliteter. Det är en golfbana som är väl lämpad för spelare på alla nivåer och som ger en minnesvärd golfupplevelse.

Alcaidesa Links

Alcaidesa Links ligger på en av de mest spektakulära platserna på spanska solkusten, med fantastisk utsikt över Medelhavet och Gibraltar. Banan är omgiven av sanddyner och strandväxter som ger en vacker och avkopplande miljö att spela golf i. Alcaidesa Links är en banas som kräver en stor del av spelarens skicklighet och precision. Banan är designad för att efterlikna linksbanor i Skottland och Irland, med breda fairways, snabba och ondulerande greener, och strategiskt placerade bunkrar som ställer utmaningar för spelare på alla nivåer. Alcaidesa Links har en välutrustad träningsanläggning, inklusive en driving range, putting green och chipping green. Banan har också en klubbhus som serverar mat och dryck av hög kvalitet, och där spelarna kan koppla av efter spelet. Banan ligger bara 20 minuter från Gibraltar flygplats och cirka en timmes bilresa från Malaga flygplats, vilket gör den lättillgänglig för internationella spelare. Alcaidesa Links är en relativt prisvärd golfbana jämfört med andra banor på Costa del Sol. Trots att det är en krävande bana, är det också en prisvärd golfupplevelse som ger mycket valuta för pengarna.

Sammanfattningsvis är det bästa och roligaste med att spela golf på Alcaidesa Links dess vackra natur, utmanande layout, högkvalitativa service och faciliteter, tillgänglighet och prisvärdhet. Det är en golfbana som ger en minnesvärd golfupplevelse för alla spelare.

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

07 – 14 oktober
21 – 28 oktober

Flyg

Direktflyg Arlanda alt Landvetter – Malaga
Bagage:1 x 8 kg Baggage 1 x 23 Kg Baggage 1 x 23 Kg Golfbag

Boende

Encinar De Sotogrande 4*

Golfen

1 x 18 Hål La Reserva Sotogrande
1 x 18 Hål San Rouque Old
1 x 18 Hål La Canada
1 x 18 Hål Almenara
1 x 18 Hål Alcaidesa Links

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Transfer alt hyrbil
  • Extra golf / Byta ut golf mot tex Valderrama, Real Club Sotogrande
  • Middag

Pris från

Från 18 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan