Bo på Radisson Damac Hills och upplev 4 enastående golfbanor i Dubai

En golfresa till Dubai är oförglömlig och spännande, och med en vistelse på Radisson Damac Hills får du chansen att uppleva fyra av Dubais mest imponerande golfbanor. Detta eleganta hotell är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka några av regionens bästa banor, och erbjuder förstklassiga bekvämligheter för en oförglömlig semester. Låt oss ta dig igenom denna spännande resa med fyra rundor golf på dessa fantastiska banor.

Boende

Radisson Damac Hills är ett lyxigt hotell beläget i hjärtat av DAMAC Hills, omgivet av grönska och med utsikt över Trump International Golf Club. Hotellet erbjuder moderna och rymliga rum, en rad restauranger och barer, en avkopplande spa-anläggning och ett fitnesscenter. Här kan du njuta av komfort och bekvämlighet efter en lång dag på golfbanan.

Golfen

Runda 1: Dubai Hills Golf Club

Den första rundan golf kommer att vara på den magnifika Dubai Hills Golf Club, en 18-håls golfbana designad av Gary Johnston och European Golf Design. Banan erbjuder en utmanande och varierad layout, med breda fairways och stora, snabba greener. Golfbilar ingår i paketet, vilket gör det enkelt att ta sig runt denna vackra bana.

Runda 2: The Els Club

Din andra runda kommer att vara på The Els Club, en mästerlig 18-håls golfbana designad av den sydafrikanska golflegenden Ernie Els. Banan är känd för sin kombination av öken- och parklandskaraktär, med breda fairways och utmanande bunkrar. Golfbilar ingår även här, så du kan njuta av en bekväm och smidig spelupplevelse.

Runda 3: The Montgomerie Golf Club

Den tredje rundan tar dig till The Montgomerie Golf Club, en 18-håls golfbana designad av Colin Montgomerie och Desmond Muirhead. Banan är känd för sina stora greener och strategiska bunkrar, och erbjuder en spännande och minnesvärd golfupplevelse. Återigen ingår golfbilar, så du kan fokusera på att spela ditt bästa spel.

Runda 4: Trump International Golf Club

Den fjärde och sista rundan golf kommer att vara på Trump International Golf Club, en spektakulär 18-håls bana designad av Gil Hanse. Banan är belägen inom gångavstånd från Radisson Damac Hills och erbjuder en kombination av öken- och parklandskaraktär, samt utmanande strategiska hinder. Golfbilar ingår även här, vilket ger dig en bekväm avslutning på ditt golfäventyr.

En golfresa till Radisson Damac Hills med 4 rundor golf är en fantastisk upplevelse för alla golfare som vill upptäcka några av Dubais mest imponerande golfbanor. Med lyxigt boende på Radisson Damac Hills och fyra rundor på banorna Dubai Hills, The Els Club, The Montgomerie och Trump International Golf Club, kommer denna resa att erbjuda en oförglömlig golfupplevelse med utmanande spel, vacker natur och enkel tillgång till alla de bästa golfbanorna i Dubai. Låt Hey Golftravel hjälpa dig att organisera din resa till Radisson Damac Hills och upplev en oförglömlig golfsemester i Dubai

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

På förfrågan

Flyg

Direktflyg Arlanda / Köpenhamn – Dubai

(30 KG bagage)

Boende

Radisson Damac Hills i Dubbelrum

Golfen

1 x 18 Hål Dubai Hills inklusive golfbil

1 x 18 Hål The Els Club inklusive golfbil

1 x 18 Hål The Montgomerie inklusive golfbil

1 x 18 Hål Trump International inklusive golfbil

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Transfer
  • Extra golf

Pris från

Från 21 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan