Liverpool Escape

Liverpool är en fantastisk stad med mycket att erbjuda för golfspelare. För att hjälpa dig att få en bättre förståelse för vad som finns att erbjuda, tänkte vi berätta varför du ska spela golf i Liverpool. För det första har Liverpool ett utmärkt utbud av golfbanor som passar alla nivåer av golfspelare. Om du är en nybörjare och bara letar efter en lätt och rolig bana att träna på, eller om du är en pro som söker utmaningar, kan du hitta den perfekta bana här.

Hotellet

Bowden Lodge är ett mysigt BB i Southport perfekt placerat bland några av världens absolut bästa
golfbanor. Andy & Jane som drivit sitt BB i många år älskar golf och uppskattar alla de gäster som
besöker området och dess fantastiska banor. Bo som hemma fast bättre!

Hey Golf Travel Tipsar

Se till att ha lite extra tid på Hillside för lunch eller middag

Hesketh GC.

Hesketh Golf Club grundades redan 1885 och är en av de äldsta golfklubbarna i England. Banan har en rik golfhistoria och har varit värd för flera mästerskap och tävlingar genom åren. Banans design är utmanande och varierad, vilket gör att spelet blir både spännande och utmanande. Banan har många bunkrar, vattenhinder och smala fairways, vilket gör att spelarna behöver vara precisionssäkra för att undvika hinder. Banan ligger i en vacker kustmiljö med utsikt över sanddynerna och havet. Detta ger en fantastisk miljö för att spela golf och njuta av naturen samtidigt. Hesketh Golf Club är välkänt för sin sociala atmosfär och välkomnande medlemmar. Detta gör att spelet blir ännu mer roligt och att man får träffa nya människor. Klubben har en personlig och uppmärksam service, vilket gör att spelarna känner sig välkomna och omhändertagna under hela sin vistelse på banan.

Soutporth Ainsdale GC

Southport & Ainsdale Golf Club är en bana som är känd för att vara utmanande för spelarna, med smala fairways, krävande bunkrar och gröna som är svåra att läsa. Detta gör att spelet blir spännande och utmanande för golfare på alla nivåer. Banan ligger i en naturskön kustmiljö med utsikt över sanddynerna och havet. Detta ger en fantastisk miljö för att spela golf och njuta av naturen samtidigt. Banan har en rik golfhistoria och har varit värd för flera mästerskap och tävlingar, inklusive British Open. Detta gör att spelet på banan blir en unik och historisk upplevelse. Southport & Ainsdale Golf Club erbjuder utmärkta service och faciliteter, inklusive en välskött driving range, professionella instruktörer och en klubbhus med hög standard. Southport & Ainsdale Golf Club är välkänt för att ha en social atmosfär. Detta gör det roligt att spela golf på banan och att träffa nya människor.

Formby Golf Club

Banan på Formby Golf Club är känd för att vara väl designad och utmanande, med smala fairways, stora bunkrar och svåra gröna. Banan är väl anpassad för alla nivåer av golfare, vilket gör det till en spännande utmaning för både amatörer och proffs. Banan ligger i en naturskön kustmiljö med tallar och sanddynor, och erbjuder fantastiska vyer över havet. Detta ger en unik och vacker miljö för att spela golf. Formby Golf Club har en välkomnande och social atmosfär som gör att spelarna trivs. Detta gör det lätt att träffa nya människor och njuta av spelet tillsammans med andra. Formby Golf Club har en rik golfhistoria, med flera mästerskap och tävlingar som har hållits på banan genom åren. Detta gör att spelet på banan blir en unik och historisk upplevelse. Formby Golf Club erbjuder utmärkt service och faciliteter, inklusive en välskött driving range, professionella instruktörer och en klubbhus med hög standard.

Hillside Golf Club

Hillside Golf Club är en bana som är väl designad och väl underhållen, vilket ger en utmanande men rättvis runda för spelarna. Banan har flera signaturhål som är berömda för sin skönhet och svårighet. Banan ligger i en naturskön miljö och erbjuder fantastiska vyer över sanddyner och hav. Detta gör det till en vacker miljö för att spela golf. Hillside Golf Club har varit värd för flera stora mästerskap och tävlingar genom åren, inklusive British Masters och Open Championship. Att spela på en bana med sådan historisk betydelse kan vara en speciell upplevelse för golfare. Hillside Golf Club erbjuder utmärkt service och faciliteter för spelarna, inklusive en välskött driving range, professionella instruktörer och en klubbhus med hög standard. Hillside Golf Club har en välkomnande och social atmosfär som gör att spelarna trivs. Detta gör det lätt att träffa nya människor och njuta av spelet tillsammans med andra.

INKLUDERAT I RESAN

Datum för resa

På förfrågan

Flyg

Flyg: Arlanda , Köpenhamn, Landvetter – Liverpool alt Manchester
Bagage:1 x 8 kg Bagage 1 x 23 Kg

Boende

Bowden Lodge

Golfen

1 x 18 Hål Hesketh GC
1 x 18 Hål Soutporth Ainsdale GC
1 x 18 Hål Formby
1 x 18 Hål Hillside

Extra Tillval

  • Enkelrum
  • Transfer alt Hyrbil
  • Extra Golf / Byta ut golf mot Royal Birkdale, Royal Liverpool

Pris från

från 12 995 kr

Kontakta oss för mer information om resan