Golfresor till Spanien

Golfresor Spanien

Spanien har under lång tid varit svenska golfares favoritresmål. Områdena för golf runt Alicante, Barcelona och Malaga gästas varje år av tusentals gäster. Det finns finns över 400 golfbanor i det stora landet varav det ligger absolut flest i Andalusien, så oavsett om du söker mästerskapsgolf eller vill njuta av en runda under semestern finns det golfresor till Spanien som passar dig

Golf runt och i Barcelona är väldigt tillgängligt för weekendresenären. Och här finner du också den anläggning som flertalet år utsetts till Spaniens bästa. PGA Catalunya har verkligen allt en golfare söker samt med fördelen att du inom en timme når nio andra golfbanor av riktigt bra klass. Costa Brava kusten erbjuder massor av härliga kuststäder och mat i världsklass.

I Alicante finner du flertalet resortbanor men även Las Colinas som är något utöver det vanliga. Det gynnsamma klimatet samt närheten till flertalet anläggningar gör hela området till ett paradis för en golfälskare.

På Costa del Sol finner du en stor variation på banorna eftersom det mer dramatiska landskapet gjort designutmaningen större än på andra ställen i Spanien. Men med pärlor som Valderama, Sotogrande och Finca Cortesin håller området fortfarande en speciell plats hos golfare som söker det lilla extra. Att sen kombinera det med mat och puls i Puerto Banus gör hela upplevelsen till något unikt.