Real Novo Sancti Petri Golf Club – Ett paradis för golfälskare och familjer vid Andalusiens kust

Utforska den magnifika Real Novo Sancti Petri Golf Club, ritad av Severiano Ballesteros, och njut av en minnesvärd vistelse på IBEROSTAR Royal Andalus 4* Hotel. Med sina fantastiska faciliteter, närhet till La Barrosa-stranden och ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter i området, erbjuder denna destination en perfekt kombination av sport, avkoppling, kultur och äventyr för hela familjen.

Real Novo Sancti Petri Golf Club är en verklig pärla i golfvärlden, belägen nära Chiclana de la Frontera, där den prunkar i ett privat bostadsområde. Den legendariske golfaren Severiano Ballesteros var arkitekten bakom denna fantastiska bana som utmärker sig med sin storlek och imponerande utsikt över havet och La Barossa, en av Spaniens mest berömda blå flagg-stränder.

Med 36 utmanande hål uppdelade på två Par 72-banor, erbjuder Real Novo Sancti Petri en golfupplevelse för spelare på alla nivåer. Ursprungligen byggd 1990 med 27 hål, återvände Ballesteros 2001 för att utöka banan med ytterligare 9 hål. Dessa nio hål är nu en del av B-banans hål 5 till 13.

Banan är designad enligt amerikansk estetisk smak och bjuder på en njutbar promenad genom vackra landskap, som inkluderar allt från palmer och korkekar till utsikt över havet från flera av hålen. Sjöarna som pryder banan ger en särskild betydelse till de långa, breda fairways, vilka utgör perfekta platser för kraftfulla slag.

I närheten av Real Novo Sancti Petri Golf Club finns ett flertal hotell som erbjuder boende för golfare. De mest framstående hotellen inkluderar IBEROSTAR Royal Andalus 4* Hotel och IBEROSTAR Andalucia Playa 5* Hotel, båda belägna inom en tre minuters promenad från golfbanan.

För den som önskar förbättra sitt spel finns träningsanläggningarna på Real Novo Sancti Petri Golf Club, som räknas som några av de bästa i Spanien. Med över 8000 m2 av en bred, platt driving range, flera puttningsområden och till och med några par 3-hål för att finslipa det korta spelet, finns det gott om möjligheter att utvecklas som golfspelare.

Real Novo Sancti Petri Golf Club är mer än bara en golfbana – det är en plats där passionen för sporten får liv i en fantastisk miljö.

Real Novo Sancti Petri Golf Club är inte bara en av de mest anmärkningsvärda golfbanorna i Spanien, utan också en destination som erbjuder en hel del att göra och se för både golfare och icke-golfare. Med dess natursköna omgivningar, fantastiska faciliteter och närhet till ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter, är detta en plats som garanterat lockar besökare från när och fjärran.

IBEROSTAR Royal Andalus 4* Hotel är ett utmärkt alternativ för dem som vill bo i närheten av Real Novo Sancti Petri Golf Club. Hotellet erbjuder en rad bekvämligheter för att göra din vistelse så angenäm som möjligt, inklusive ett spa, pooler, flera restauranger och barer samt underhållning för hela familjen. Här kan du koppla av efter en dag på golfbanan eller utforska de många aktiviteter och attraktioner som området har att erbjuda.

Förutom golf, erbjuder området kring Real Novo Sancti Petri Golf Club en rad andra aktiviteter och upplevelser. La Barrosa-stranden, som ligger en kort promenad från banan, är en perfekt plats för att njuta av solen och havet. Den långa och vackra stranden är känd för sina kristallklara vatten och finkorniga sand, vilket gör det till en idealisk plats för att koppla av, sola och simma.

Området kring Chiclana de la Frontera är också känt för sina vingårdar och bodegor. Här kan du smaka på några av Spaniens bästa viner, samtidigt som du lär dig mer om vinframställningens historia och traditioner. Ett besök i någon av de lokala bodegorna är en upplevelse som du inte bör missa under din vistelse.

För den äventyrlige finns möjlighet att utforska området genom vandring, cykling eller ridning. Det omgivande landskapet erbjuder en mängd natursköna vägar och leder som slingrar sig genom kullar, skogar och längs kusten. Du kan även besöka den närliggande staden Cádiz, en historisk och kulturell skattkista som är värd att utforska.

För familjer finns det gott om aktiviteter för både vuxna och barn, såsom vattenparker, djurparker och nöjesparker. Ett populärt utflyktsmål är Aqualand Bahía de Cádiz, en vattenpark som erbjuder en rad roliga attraktioner och vattenrutschkanor för hela familjen att njuta av.

Kort sagt, Real Novo Sancti Petri Golf Club och dess omgivningar erbjuder något för alla, oavsett om du är en passionerad golfspelare eller bara vill uppleva den vackra andalusiska kusten och dess många attraktioner. Med en perfekt blandning av sport, avkoppling, kultur och äventyr är detta en destination du sent kommer att glömma.

Andra golfguider